AΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

 Αναβολή καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Ναύπλιο.


Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

  • ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ώρα 20:00

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και το Σωματείο « Φίλοι ΠΛΙ» σας προσκαλούν στο « Βενετσιάνικο Ναύπλιο».

Το ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ HELIX με δεκαμελή θίασο στην πλατεία Τριών Ναυάρχων ( πλατεία Δημαρχείου) παρουσιάζει θέαμα Δρόμου « Κωμωδία Δρόμου με Πλάνες και Όνειρα». Είναι μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους εμπνευσμένη από την Commedia Dell’ Arte. Εντυπωσιακές φιγούρες σε ξυλοπόδαρα, αναγεννησιακή μουσική, ζογλερικά και κωμικές καταστάσεις, σκηνές με φωτιές και πυροτεχνήματα… θα μας εντυπωσιάσουν!

Στη συνέχεια… θεατρικές ομάδες και καρναβαλιστές Δρόμου ξεκινούν το μαγικό ταξίδι της Commedia dell’ Arte… Παίζουν με το κοινό, «παγώνουν» και όλοι μαζί καταλήγουν στην πλατεία Συντάγματος χορεύοντας,εκεί όπου τα Ντόμινο και ομάδα από την κάτω Ιταλία με τους ήχους και τον ρυθμό της ταραντέλας παρασύρουν τους καρναβαλιστές να ακολουθήσουν τα βήματά τους!


Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

  • Παλιά Πόλη, ώρα 11:00

Ομάδα κυριών με ρούχα εποχής περπατούν στα σοκάκια της πόλης και φωτογραφίζονται μαζί σας!

  • Πλατεία Συντάγματος, ώρα 12:00

Η Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου παρουσιάζει αποκριάτικο ρεπερτόριο με κομμάτια latin, jazz, ρυθμούς και μελωδίες swing, tango, vals, rumba, samba, αλλά και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια της Αποκριάς!

Διδασκαλία – διεύθυνση: Θεοδόσης Αντωνιάδης

  • ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ώρα 17:00

Η Καρναβαλική παρέλαση ξεκινά από την οδό Σιδηράς Μεραρχίας – Εθνική Πινακοθήκη Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου Παράρτημα Ναυπλίου, με πορεία τις οδούς Συγγρού, Λεωφόρο Αμαλίας, Κωλέττη, καταλήγοντας καρναβαλιστές και άρματα στο λιμάνι Ναυπλίου ( θέση Π).

Ένα καρναβάλι δρόμου με γιγάντιες πολύχρωμες μαριονέτες. Μια παρέλαση όπου φανταστικές φιγούρες ανθρώπων και ζώων κινούνται με ρυθμό ανάμεσα στους καρναβαλιστές από σχολεία και φορείς του Δήμου μας. H Καρναβαλική πορεία πλαισιώνεται από τους BATUKA, σε ξέφρενους ρυθμούς και όλοι μαζί συνοδεύουν το Βασιλιά Καρνάβαλο προς την καύση του… με χορό, γέλιο και αποκριάτικη διάθεση!

Πολύχρωμα βεγγαλικά θα γεμίσουν τον Αναπλιώτικο ουρανό, οι χορευτές του Paso Latino μας διασκεδάζουν σε ρυθμούς latin, salsa, bachata και animation!

Το γλέντι συνεχίζεται με συναυλία … έκπληξη!


Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 ΤΟΛΙΑΝΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΧΩΡΑ, ώρα 10.30

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Τολού και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού,  διοργανώνουν στο κέντρο του Τολού αποκριάτικο ξεφάντωμα και γλέντι για παιδιά και όσους νιώθουν παιδιά!  Στη μεγάλη καρναβαλική γιορτή, η οποία ξεκινά από την οδό Σέκερη, γιορτάζουμε με παρέλαση καρναβαλιστών, διασκεδαστές που επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, face painting…και πολλά παραδοσιακά κεράσματα. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί μια αξέχαστη και τρελή Τολιανή Αποκριά

 

 

 

STAR FM 92.9 © 2014 - Web & Art Desing by Ιωάννης Γιαννούσης // Web Development by Ιωάννης Γιαννούσης