3/08: Ξεκινά η ετήσια Έκθεση Βιβλίου .

Την Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 και ώρα 19:30, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Αυγούστου του Δήμου Ναυπλιέων,

ανοίγει τις πύλες της η ετήσια θεσμοθετημένη Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία Ωνάση, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Δευτέρα 03 Αυγούστου έως και την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως 24:00. Συμμετέχουν 70 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδας και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδας με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του Νομού Αργολίδας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 04 Αυγούστου στις 20:30, θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος, παρουσία του Δημάρχου Ναυπλίεων κ. Δημήτρη Κωστούρου και της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου κας Μαρίας Ράλλη-Πιτσάκη.


 

 

STAR FM 92.9 © 2014 - Web & Art Desing by Ιωάννης Γιαννούσης // Web Development by Ιωάννης Γιαννούσης