Νέα Αποκλειστικότητα: Τάμτα “Unloved” !!

H Τάμτα, το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, έρχεται την Δευτέρα 25 Μαϊου και παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον STAR FM 92.9 το νέο της τραγούδι με τίτλο “UNLOVED” !!

Το τραγούδι που φαίνεται να εντυπωσιάζει από το πρώτο άκουσμά του εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο θα κυκλοφορήσει σε χώρες όπως Ισραήλ, Τουρκία, Ρουμανία, Γεωργία, Αλβανία, Βουλγαρία ενώ γίνονται συζητήσεις με Σκανδιναβικές και άλλες κεντρικές Ευρωπαϊκές χώρες.

Το τραγούδι το υπογράφουν ο παγκοσμίου φήμης Rami Yacoub και ο Ελληνικής καταγωγής Alex P. O Rami Yacoub έχει γράψει ιστορικές επιτυχίες όπως το "…Baby One More Time" της Britney Spears, το "It's My Life" των Bon Jovi και τα πιο πρόσφατα "What makes you beautiful" των One Dierction και "Starship" της Nicki Minaj, ενώ ο Alex P έχει υπογράψει διεθνής επιτυχίες όπως το "Live it Up" της Jeniffer Lopez, "I Like How it Feels" των Enrique Iglesias Feat Pitbull και "My Ηeart is Refusing Me" της ερμηνεύτριας του "Euphoria" και νικήτριας της Eurovision, Loreen.

Η φωνή, το διεθνές στυλ και η ιδιαίτερη εικόνα της Tamta φαίνεται πως βρήκαν την αφετηρία σε ένα δρόμο που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει... Το “Unloved” ,μια μουσική πρόταση που δεν έχουμε συνηθίσει, θα το ακούσετε φυσικά πρώτοι στον STAR FM 92.9 και αναμένεται να αποτελέσει την dance επιτυχία του καλοκαιριού. 

Μείνετε συντονισμένοι στον STAR FM 92.9 ( listen live : http://www.star929.gr/v2/live ) και ακούστε το πρώτοι απ' όλους τη Δευτέρα 25 Μαϊου, στο ραδιόφωνο που παίζει.. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!

Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση απο το νέο τραγούδι της ΤΑΜΤΑ, στο παρακάτω τηλεοπτικό teaser του STAR FM 92.9.


Κείμενο : Ιωάννης Γιαννούσης 

Πολυμέσα

STAR FM 92.9 © 2014 - Web & Art Desing by Ιωάννης Γιαννούσης // Web Development by Ιωάννης Γιαννούσης