Η Αμαρυλλίς έρχεται στις 27/10 με τραγούδι του Παντελίδη!

 Η Αμαρυλλίς, επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που φέρει ολοκληρωτικά την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη και ο τίτλος του είναι «Θα Ζω».

Είναι η πρώτη φορά που τραγούδι του Παντελή θα ακουστεί με άλλη φωνή εκτός από τη δική του από τότε που έφυγε… Τους δύο καλλιτέχνες τους  συνέδεε μία αληθινή φιλία  και μια βαθιά καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση που φάνηκε  ιδιαίτερα όταν ο Παντελής  της εμπιστεύτηκε τη μεγάλη επιτυχία του «Διαταγές».

Σε μια εποχή που η ζήτηση των τραγουδιών του ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη, ο ίδιος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε επιλέξει να εμπιστευτεί τις δημιουργίες του σε καλλιτέχνες που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, με κύριο γνώμονα το συναίσθημα. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Αμαρυλλίς.

Το νέο τραγούδι με τίτλο « ΘΑ ΖΩ»  κυκλοφορεί  μαζί με  το video clip  την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από το προσωπικό κανάλι του Παντελή στο Youtube.  

«Πληγωμένος και πάλι ΘΑ ΖΩ…»  ένας στίχος μέσα από το καινούργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι που τα λέει όλα. Γιατί ο Παντελής ξέρει ότι θα Ζει πάντα στις καρδιές των θαυμαστών του. 

Ακούστε το παρακάτω:

Πολυμέσα

DISCOVER NAFPLIO

STAR FM 92.9 © 2014 - Web & Art Desing by Ιωάννης Γιαννούσης // Web Development by Ιωάννης Γιαννούσης