Έρχεται αποκλειστικά: Γ. Μαζωνάκης "Σώπα και άκου" !

 Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει πιο ώριμος, ανανεωμένος και δυναμικός από ποτέ με νέο τραγούδι, αποκλειστικά στον STAR FM 92.9 !!

«Σώπα και άκου» ονομάζεται το νέο ραδιοφωνικό single του Γιώργου Μαζωνάκη σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και έρχεται τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον STAR FM 92.9

Έχοντας στο πλευρό του τη νέα του δισκογραφική εταιρία Minos EMI / Universal, και παράλληλα με την έναρξη των εμφανίσεων του στο «Enastron» μαζί με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο, ο Γιώργος Μαζωνάκης επανέρχεται δυναμικά με το τραγούδι «ατάκα» του φετινού χειμώνα «Σώπα και άκου». Ο καλλιτέχνης με την έντονη προσωπικότητα και με την πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή του σήμερα εμπιστεύεται για ακόμα μια φορά το επιτυχημένο δίδυμο Σαμπάνης – Γιαννατσούλια, και το αποτέλεσμα αναμένεται να συναρπάσει και να ξεσηκώσει όλη την Ελλάδα !! 

Μείνετε συντονισμένοι στον STAR FM 92.9 και ακούστε το πρώτοι την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, στο ραδιόφωνο που παίζει.. ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!


Κείμενο: Ιωάννης Γιαννούσης

STAR FM 92.9 © 2014 - Web & Art Desing by Ιωάννης Γιαννούσης // Web Development by Ιωάννης Γιαννούσης