Από 29/1: Goin Through - Όταν το χέρι μου χτυπώ!

 Οι μεγαλύτερες επιτυχίες, συνεχίζουν να παίζουν πρώτα στον STAR FM 92.9 !!

Οι Goin' Through  επιστρέφουν και πάλι με μια συνεργασία έκπληξη και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε πρώτοι το νέο τους τραγούδι σε πρώτη μετάδοση, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στον STAR FM 92.9 !!

Συναντούν έναν από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς και βιρτουόζο της κρητικής μουσικής, το Μιχάλη Τζουγανάκη και μας υπενθυμίζουν πάλι τη σταθερή τους διάθεση να εμπλέκουν το χιπ-χοπ και την urban μουσική τους υποδομή, με εναλλακτικά ή ακόμα και παραδοσιακά υλικά. 

Το τραγούδι με τίτλο "ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΧΤΥΠΩ" χτίστηκε από την αρχή με τη βοήθεια του παραγωγού τους Θάνου Παπανικολάου, επάνω στα άγρια και αγνά υλικά της Κρητικής μουσικής παράδοσης, με σκοπό να αναδείξει για άλλη μια φορά τη δυνατότητα των Goin' Through να ξεπερνούν τα μουσικά όρια τους και να γεννούν νέους καλλιτεχνικούς δρόμους όχι μόνο για τους ίδιους και το φανατικό τους κοινό αλλά και για όσους αγαπούν τη μουσική χωρίς ταμπέλες και όρια.

Μείνετε συντονισμένοι στον STAR FM 92.9 και ακούστε το πρώτοι, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στο ραδιόφωνο που παίζει.. ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!


Κείμενο: Γιαννούσης Ιωάννης

STAR FM 92.9 © 2014 - Web & Art Desing by Ιωάννης Γιαννούσης // Web Development by Ιωάννης Γιαννούσης