8 ξεκαρδιστικές ατάκες πριν και μετά το σεξ!

1. Μόλις ξεκινήσετε τα πρώτα φιλιά που θα οδηγήσουν στην ερωτική συνεύρεση ρώτησέ τον: “Έχεις πρόβλημα αν βάλω λίγο soft porn στην τηλεόραση να ακούγεται”΄; Πάτησε play και άσε να παίζει το Τhe Notebook!

2. Τη στιγμή που θα φοράει το προφυλακτικό, κοίταξε τον γλυκά και ψιθύρισέ του: “Για να ξέρεις, είναι η πρώτη μου φορά”. Όταν θα τον δεις με αυτό το απορημένο ύφος συμπλήρωσε τη φράση σου ως εξής:”Όχι, όχι δεν εννοώ αυτό. Έχω πάει με πάρα πολλούς. Εννοούσα ότι είναι η πρώτη μου φορά που χρησιμοποιώ προστασία”.

3. Tην ώρα που ανταλλάσσετε φιλιά πάθους πες του. “Έχεις δει την εκπομπή του Mtv Furries; Καλά, ούτε και εγώ, αλλά θα ήσουν το πιοοοο γλυκό πάντα”!

4. Aμέσως μετά την ερωτική σας συνεύρεση, άνοιξε το συρτάρι σου, βγάλε ένα τεστ εγκυμοσύνης και πες του: “Μακάρι να τα καταφέραμε”! Για να γίνεις ακόμη πιο πιστευτή χαμογέλασέ του γλυκά και τρέξε προς το μπάνιο.

5. Αντί να φωνάξεις το όνομά του τη στιγμή της κορύφωσης, φώναξε το δικό σου!

6. Όταν θα ανέβεις πάνω του, αναρωτήσου μεγαλοφώνως αν το γεγονός πως έχει σπάσει τα πέη 6 αντρών είναι σύμπτωση ή σχετίζεται με την ικανότητά σου στην ισορροπία!

7. Σταμάτα τη συνουσία σας κάθε λίγα λεπτά και πες του ότι κάτι τουιτάρεις με hashtag #νομίζωότιβρήκατονέναν

8. Αμέσως μετά τη διείσδυση φώναξε δυνατά: “Ναι, κέρδισα τη φίλη μου που ήθελε να γίνει Samantha”!

πηγή: queen.gr

 

STAR FM 92.9 © 2014 - Web & Art Desing by Ιωάννης Γιαννούσης // Web Development by Ιωάννης Γιαννούσης