Ελληνική πρωτιά σε διαγωνισμό της Durex!

Ο διαγωνισμός της Durex που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και θα διαρκέσει 3 μήνες, τρέχει παράλληλα σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε 13 συνολικά πόλεις, με στόχο να αναδείξει τελικά την πρωταθλήτρια πόλη στο σεξ, Loveville 2014.  Οι Έλληνες επιλέγουν το ασφαλές σεξ και η Durex καλεί όλους να συμμετέχουν στον διαγωνισμό που θα αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ για το 2014!

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα φέρνουν το Ηράκλειο της Κρήτης πρώτο στο σεξ, με βάση τις πωλήσεις προφυλακτικών ανά κάτοικο (ανεξαρτήτως brand), ενώ ακολουθούν η Λάρισα, η Λευκωσία, η Αθήνα και το Βουκουρέστι στην 5η θέση.

Ο διαγωνισμός Durex Loveville καταγράφει τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand και ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη του διαγωνισμού μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.(www.facebook.com/DurexGreece). H καταγραφή των αποτελεσμάτων για την Ελλάδα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του διαγωνισμού και βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βοηθήσει την πόλη σας να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια στο σεξ. Η πόλη θα ανακηρυχθεί Loveville 2014 με βάση τις κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών, ανάλογα με τον πληθυσμό της κάθε πόλης.

Στη Loveville εφαρμογή στο facebook μπορείτε να πάρετε μέρος στο chat&hook up, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους στην περιοχή σας και ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει. Βάλτε στοίχημα στο ποια πόλη θα κερδίσει το τίτλο Loveville και μπορεί να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στη νικήτρια πόλη για το αποκλειστικό Durex Party και άλλα πολλά Durex δώρα. 

Πηγή: protothema.gr

STAR FM 92.9 © 2014 - Web & Art Desing by Ιωάννης Γιαννούσης // Web Development by Ιωάννης Γιαννούσης